Het woonzorgcentrum

Een warme thuis in een kleinschalig en open huis, dat is wat we de 67 bewoners in het woonzorgcentrum bieden. De medewerkers van Sint-Gabriël willen de kwaliteit van uw leven handhaven of verbeteren. Wij werken hiervoor elke dag aan een kwaliteitsvolle zorgverlening en een zinvolle dagbesteding. Uw eigenheid staat hierbij centraal. Dit uit zich in een huiselijke en respectvolle sfeer waar uw zelfstandigheid, waardigheid en een zinvol leven met eigen keuzes centraal staan.

Woonzorgcentrum Sint-Gabriël is een christelijk geïnspireerd huis met aandacht voor christelijke tradities. Dit neemt echter niet weg dat we openstaan voor elke religieuze of filosofische opvatting.

Sint-Gabriël bestaat uit drie verdiepingen. Elke verdieping is opgesplitst in twee leefgroepen van tien bewoners. Per verdieping vindt u er ook een keuken met eetkamer waar u samen met de andere bewoners kunt eten en een zitkamer met tv.

De animatieruimte bevindt zich op de derde verdieping. Op het gelijkvloers liggen onze kapel, leesruimte, kinesitherapiehoek en kapsalon. Ook onze cafetaria met prachtig terras is hier gelegen. Ons huis heeft een mooie grote tuin die uitnodigt tot wandelen en waar u steeds van kunt genieten.